Ingyenes, könnyebb, egyszerűbb

Mit jelent az, hogy online munkaközvetítő?

Egy olyan rendszert építettünk, amivel nemcsak felgyorsítottuk, de kényelmesebbé és nem utolsó sorban INGYENESSÉ tettük azt, ami eddig pénzbe került.

Nincs iroda, nincs költség.

Hogyan lehet ingyenes?

Manapság már felesleges kimozdulnod otthonról azért, hogy információkat kapj vagy szerződj. Rajtunk keresztül minden szolgáltatást, információt ugyanúgy, ugyanabban a formában megkapsz. A különbség annyi, hogy nálunk nem kell ``mondvacsinált`` díjakat kifizetni. Sprórold meg inkább és tedd félre az új életedre!

1
Információ

Gyűjts be minél több információt! Ne csak Angliáról, magadról is!

2
Repjegy

Vedd meg a repülőjegyed legkorábban egy hét múlva!

3
Válassz

Válassz hogy mire van szükséged! Később is meggondolhatod magad, ha valamit máshogy szeretnél.

4
Érkezés

Isten hozott Angliában! 🙂 Igényeidnek megfelelően a transzferes kolléga a reptérről közvetlen a szállásodra visz. Elkezdődött az új életed....

5
Ügyintézés és munka

Ez már az utolsó lépés. Ami mindenképp kelleni fog: adószám, bankszámlaszám és munka. Ne izgulj, nem bonyolult egyik sem. Elmondunk majd mindent.

Nem probléma, ha kevés a nyelvtudás

Milyen munkákra számíthatsz?

A bizalom mindig nehéz kérdés munkaközvetítés esetén, de bennünk azonban nem szükséges megbízni: mi közvetlenül a munkáltatóval fogunk majd összekapcsolni téged!

A szállodaipar mindig a legnagyobb munkaerőfelvevő piac. Azok az ügynökségek, akikkel mi kapcsolatban állunk London több száz szállodáját fedik le. Ezt úgy is lehet értelmezni, mintha a jelentkezésed egyszerre több száz helyre adtad volna be.

 

Nagyon ritkán fordul elő, de jelenleg a hiány olyan nagy, hogy már nyelvtudás nélkül(!) is vesznek fel embereket; azaz vállalják, hogy MAGYAR nyelven betanítanak!

Mi közvetlen kapcsolatba hozunk majd egy MAGYAR nyelvű ügyintézővel aki az angol ügynökség alkalmazottja. Szóval, ha igénybe veszed a segítségünket, akkor első kézből kapsz majd meg minden információt és jelentkezhetsz az állásra.

 

A fizetésről és a munka részleteiről még szó lesz a későbbiekben a PISZKOS ANYAGIAK téma alatt.

Ehhez a munkához pár dolgot el kell intézned, hogy kezdeni tudj, mert anélkül sajnos nem engednek dolgozni. Az első és legfontosabb, hogy legyen motorra jogosítványod (125cc minimum). A magyar jogosítvány nagyon könnyen lehet honosítani (természetesen segítünk benne, ha szükséges). Ha ez nincs meg, akkor Angliában leteheted az ún. CBT vizsgát, ami mondjuk úgy, hogy a magyar segédmotorkerékpár jogosítvány megfelelője.
Ha ez megvan, akkor ezen felül kérni fogják az angol adószámod (NI szám).

Ezzel az egésszel igazából nincs is baj, mert könnyen megy. Viszont azt szem előtt kell tartani, hogyha erre a munkára jelentkezel, akkor jó eséllyel nem fogsz tudni 1-2 nap alatt kezdeni!

Mit jelent ez más szóval? Azt, hogy ki kell húznod elegendő tartalékkal vagy addig is el kell vállalj más munkát! Nagyságrendileg kb. 3 hétről van szó, de addig is fizetned kell a bérleti díjad és a napi étkezésed.

 

A fizetésről és a munka részleteiről még szó lesz a későbbiekben a PISZKOS ANYAGIAK téma alatt.

Egyike a leggyorsabban kezdhető munkáknak. Gyakorlatilag egy-két nap múlva már kezdhetsz is.

 

A rossz hír, hogy a munka embert próbáló: nagyon sokat kell sétálni. 20km gyaloglás egy átlagos napnak tekinthető.

A jó hír pedig, hogy magyaroknál kell dolgozni, így egyáltalán nem szükséges a nyelvtudás.

További előnye, hogy nagy szabadságot ad, mert lehetőséged van a szabadnapokkal “játszani”. Gyakorlatilag úgy osztod be az időd, ahogy neked kényelmes.
Ha ezt a munkát szeretnéd, akkor nincs más teendőd, jelentkezz és összekötünk közvetlen a munkáltatóval, így minden információt első kézből kérdezhetsz meg tőle – természetesen magyarul.

 

A fizetésről és a munka részleteiről még szó lesz a későbbiekben a PISZKOS ANYAGIAK téma alatt.

Etiam ullamcorper ex eros, non dictum mi lacinia at. Morbi ut massa vel arcu mollis scelerisque sed eget turpis. Curabitur euismod dolor id auctor sollicitudin. Vestibulum consequat hendrerit rhoncus. Vivamus a lacus eu justo aliquam volutpat sed vitae risus. Donec venenatis dapibus dolor quis placerat. Aenean viverra velit faucibus enim dapibus pharetra. Quisque eu imperdiet lacus. Ut dignissim eros id erat aliquet efficitur et quis ligula. Etiam eu rhoncus lacus, sagittis dictum quam. Nulla molestie, tellus in hendrerit pellentesque, elit libero auctor neque, sit amet tempor sapien arcu nec lectus.

Menjünk tovább, tudj meg többet a