Adószám, bankszámlaszám... ami kelleni fog.

Pár dolgot muszáj elintézni, hogy hasznos tagja legyél a társadalomnak

Kiérkeztél, a szállásod is megvan, már csak pár apróság hiányzik, hogy megkapd az első angol fizetésed.

NI INTERJÚ

Ahhoz, hogy megkapd az adószámod el kell menned regisztráltatni magad. A folyamat egyszerű, kb. 20-30 percet vesz igénybe. Elkérik a személyes adataidat, feltesznek néhány egyszerű kérdést és pár héten belül kipostázzák az ún. NI számod, ami gyakorlatilag az adószám angol megfelelője. Nyugodtan vihetsz magaddal egy barátot vagy egy ügyintézőt tőlünk, aki fordít neked.

BANKSZÁMLA NYITÁS

A bankszámla nyitás riktán egyszerű Angliában, de ne ijedj meg, eddig senki nem maradt bankszámlaszám nélkül. 🙂 Banktól függ, de kell hozzá az útleveled, egy lakcím igazolás és egy munkáltatói igazolás. Ha már eljött az idő, akkor e-mailben megkapod az instrukciókat illetve, ha kéred, akkor személyesen is elkísérünk majd.

MUNKA INTERJÚ

Ez az amiért jöttél. Mi nem veszünk le a fizetésedből, nem fogunk elkérni semmilyen díjat, hanem az automatizált rendszerünknek köszönhetően összekötünk téged közvetlen azzal a munkaadóval, aki számodra szimpatikus volt. Tőlünk minden szükséges tájékoztatást megkapsz, de a kapcsolatot neked kell felvenned. Azonban, ha kérsz tőlünk ügyintézőt, akkor ő előkészít neked mindent.

Ha úgy érzed, hogy angolod még nincs azon a szinten, hogy ezek közül bármit egyedül, magabiztosan elintézz, akkor sincs semmi gond:

ügyintézőink egyike készséggel segít neked. Személyesen elkísér, tanácsokat ad és fordít – azaz gyakorlatilag helyetted beszél majd.

  • Ha élni szeretnél ezzel a lehetőséggel, akkor JELENTKEZÉSKOR válaszd ki, hogy kérsz személyes ügyintézőt.